Hallo, ik ben Wilma Termeer

Gezellig dat je op mijn site komt kijken.

Op mijn site vind je allerlei creatieve uitingen door mij persoonlijk gemaakt.
Het meeste wat je tegen zal komen zijn werken met inkt en aquarelverf gemaakt op papier.

Alle kunstwerkjes die je hier tegenkomt kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden.
Zie je een leuke tekening en denkt daar zou ik een cadeaubon van willen voor mijn bedrijf, stuur dan een mailtje of vraag meteen een offerte aan.

Of wat dacht je van ansichtkaarten, klantenkaarten, menukaarten, stempelkaarten, visitekaartjes, bonnen met enveloppen, lunchkaart, tickets, flyers.
En wat zo tof voor je is, dat ik het meteen kan drukken voor je, kleine of grote oplages, het kan allemaal. Dun, dik, mat, glanzend papier, you name it.

Alle ontwerpen zijn aan te passen met je eigen logo, adres etc, zodat het ook passend wordt bij je bedrijf. Daar ben ik altijd wel voor, eventueel door te gaan op je eigen huisstijl en kleuren.

Ben je enthousiast en wil je iets eigens, een eigen thema, stuur me een mailtje betreft de mogelijkheden.

Het ontstaan;
Hoewel creativiteit en organiseren in mijn bloed zit, is dit verder gegroeid vanuit ons bedrijf uw-drukwerk.online

Na jaren kaarten, posters, advertenties etc. digitaal gemaakt en gedrukt te hebben, heb ik in 2017 het handletteren ontdekt. Wat is dat fijn bezig zijn met pen op papier. De ervaring is dat het zo enorm anders is dan digitaal. En wat was het in het begin lastig om al die mooie ontwerpen (die ik al jaren digitaal maak) nu met pen op papier te zetten, er zit geen knopje aan centreer of uitlijnen.
Ik word er regelmatig helemaal zen van en teken onrust uit mijn hoofd, wat is het leuk.

Zo leuk dat ik het wilde delen met anderen en ik workshops ging geven in het handletteren.

Als je in de reclame business werkzaam bent dan kan iedereen wel bedenken dat het in 2020 en 2021 nagenoeg stil lag. Dit gaf mij veel ruimte om te tekenen en tutorials te volgen. Ook om na te denken hoe ik het tekenen verder kan inzetten in ons bedrijf, want het is toch ook wel fijn als er wat brood op de plank komt!!
Tijdens het maken van de kerstkaarten, die ik voor alle lieve familie en vrienden zelf tekende met aquarelverf, bedacht ik waarom bied ik dat niet aan op mijn site?
Wilmatermeer.nl wordt geboren. Een site onder mijn eigen naam, zoals vele mij kennen via de socials. De site is al aardig gevuld met setjes kaarten/postertjes, papier, kleurboekjes en wat er nog meer uit mijn pennen vloeit. Want alles maak ik wel gewoon zelf.

Workshops

Ons bedrijf hebben mijn man Ron en ik opgestart in 1993. Van 2001 tot februari 2021 waren we gevestigd in een winkelpand in de binnenstad van Tiel. Ik was daar ook vrij actief en behulpzaam in het organiseren van evenementen in de stad en we riepen de winkeliers op om zoveel mogelijk open te gaan op koopzondag. Als organisator geef je dan het goede voorbeeld en ben je open. Vanaf de tijd dat internet enorm zijn intrede deed, de mensen hun geboorte en huwelijkskaarten steeds meer en meer via internet bestelden, werden de koopzondagen bij ons steeds minder bezocht tot eigenlijk niets meer…….. tot ik bedacht om het leuke handletteren te willen delen met andere mensen. Dat was mijn insteek, het willen delen, andere mensen ook de ervaring geven hoe fijn het is, je er rustig, ontspannen van wordt. Ik heb al diverse mensen enthousiast gemaakt als ze met iets eigengemaakt naar huis gingen. Hoe trots kan je zijn op jezelf!
Dit was een enorme win win situatie, mensen blij, ik blij en de winkel werd op koopzondag bezocht.

Wilma Termeer

Reclame:
Uiteraard is het digitaal vervaardigen van advertenties, magazines, posters, websites e.d. nog steeds onze hoofd business, daarvoor kan je nog steeds bij ons terecht.

Wilma Termeer handelt onder de naam van ons bedrijf uw-drukwerk.online

uw-drukwerk.online & uw-site.online

Vrijetijd:
Na het volgen van de cursus Urban Sketching van @goudenlijntjes en @nienkevletter kan je me in mijn vrijetijd zeker op straat tegen komen met een schetsboekje, langs de weg of in een stad. Urban sketch dates in verschillende steden. Heerlijk!
Creatieve beurzen ben ik altijd wel te vinden en ook daar wat workshops te volgen. Ik ben toch wel meer van het live zijn, onder de mensen.
Ron en ik wandelen graag, regelmatig gaat het schetsboek mee en Ron zijn camera. Beide zijn we tot over onze oren verliefd op onze twee kleinzoontjes Mason en Liam en brengen graag tijd met ze door. Ze vinden het geweldig als oma met ze tekent, komt dat even goed uit!!

Wil je op de hoogte blijven van wat ik doe en maak, kan je me volgen op Instagram en Facebook
onder mijn eigen naam @wilmatermeer en @uw-drukwerk.online