Nieuws

Nieuwe workshop handletteren op 23 april 2022

Nieuwe workshop handletteren op 23 april 2022

Geef je gezellig op, materialen krijg je er bij (in de prijs inbegrepen, papier, brush pen, fineliner), lekker kopje thee, koffie!!

Wat was het super superleuk en gezellig de allereerste live workshop na de lockdowns.
Voor die tijd gaf ik workshops in onze winkel in de binnenstad van Tiel. Gezien wij verhuisd zijn naar een kantorencomplex en onze klanten doelgroep meer business to business is geworden, begon het bij mij toch te kriebelen om weer mensen te ontvangen en mensen enthousiast maken omtrent handletters en tekenen.

Het is zo geweldig om mijn passie te kunnen delen met andere, ze dan ook nog iets nieuws te leren, te laten ervaren hoe fijn het is creatief bezig te zijn. Het is een hobby die je overal kan uitoefenen. Tegenwoordig ga ik zelfs de straat op om te tekenen.

Wil jij ook ervaren hoe je fijn creatief kan zijn, klein groepje, meestal vrouwen (hoewel ik al diverse mannen heb mogen ontvangen in de workshops), even een ochtend lekker voor jezelf plannen.

Of wat ook superleuk is dat je het een creatieve date maakt met je vriendin, moeder, oma, dochter, buurvrouw. Kom je alleen is dat ook tof, want je bent toch met je eigen tekenwerkje bezig.

Denk je ik kan dat helemaal niet!!! Dan denk je teveel!!! Haha echt waar…
Hoezo kan jij dat niet, heb je het al eens geprobeerd!!!!!

Deze workshop is helaas alweer achter de rug.

Bekijk HIER de nieuw geplande workshops

today is the perfectday to be

today is the perfectday to be CREATIVE