Nieuws

Workshop handletteren live op locatie

Workshop handletteren

Workshop handletteren

De eerste live workshop op locatie ga ik weer organiseren op zaterdag 19 februari 2022.
11.00 – 12.30 uur.

De workshop is in Tiel.
De kosten zijn 25 euro per persoon inclusief 10 euro materialen (die je mee neemt), koffie, thee. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid.

Ik kijk er zo enorm naar uit om weer mensen te ontvangen in mijn workshops, en mijn handletter kunsten te kunnen delen met iedereen. Ik word er altijd zo enthousiast van als ik een leuke kaart heb gemaakt en tegelijkertijd ben ik even geconcentreerd bezig geweest waarvan ik zeer rustig wordt. Dat gevoel wil ik jou ook laten ervaren. Uiteraard is iedereen altijd kritisch op zijn eigen werk, dat ben ik ook, maar dat is goed, daar leren we van!!

We gaan letters oefenen, schetsen en tekenen. Mooi ontwerpje maken. Ondertussen heb je wat opdrachtjes gekregen en vertel ik je allerlei trucs en tips om er een leuk geheel van te maken.

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is voor iedereen die er even uit wil, die graag iets creatiefs ondernemen of  misschien wel nieuw ontdekken. Je hebt absoluut geen ervaring nodig. Als je denkt dat je niet kan tekenen heb je het wel mis, hoe leuk zou het zijn om dat van jezelf te ontdekken, dat je wel kan tekenen.
Tuurlijk oefening baart kunst, daarom volg ik zelf ook nog workshops of tutorials en bijna altijd wordt er wel een nieuwe tip verteld of een die ik vergeten was.

Ik wilde deze workshop inzetten op moeders, oma’s, vriendinnen, zussen, juffen, buurvrouwen, die eindelijk weer eens iets samen kunnen ondernemen. Hoewel de meeste mensen alleen kwamen in mijn workshops. Wil jij dit ondernemen met je dochter of zoon dan raad ik aan vanaf een jaar of 8,9,10. Per kind verschillend natuurlijk, vanaf deze leeftijd kunnen ze zich al wat langere tijd concentreren.

We houden ons wel aan de Covid- maatregelingen die dan gelden. In ieder geval dient iedereen vrij te zijn van klachten, corona, griep of verkoudheid.
De groep is maximaal 20 personen zodat we ook genoeg ruimte hebben om afstand te houden.

Heb je nog een vraag? Stuur me gerust een mailtje info@wilmatermeer.nl

Of bestel gewoon NU die workshop!!

Ik zie jullie graag,
groet Wilma Termeer

Wil je wel heel graag een workshop volgen maar kan je 19 februari niet!
Stuur me een berichtje, laat weten dat je geïnteresseerd bent in een workshop.