Nieuws

We zijn online met Valentijnskaarten

Valentijnskaarten zijn online op mijn nieuwe website.

Ik heb diverse Valentijnskaarten gemaakt in diverse stijlen, daarmee is de start gemaakt van mijn nieuwe website. Geweldig, ik ben er superblij mee!!

Ik ben Wilma Termeer, zoals de naam van mijn site al zegt, en ik wil op deze site diverse kaarten aanbieden.

Alle kaarten en voorbeelden in de toekomst zijn door mijzelf met de hand gemaakt. Pen, potlood, inkt en aquarelverf op papier. Om te beginnen staan er nu een aantal Valentijnskaarten op. Deze kaarten heb ik gedigitaliseerd en gedrukt op mat papier.

De kaarten kunnen besteld worden en worden rechtstreeks voor jou verzonden naar de persoon waarvan jij vindt dat die persoon een kaartje verdiend. Eerlijk gezegd verdiend iedereen een wel lief kaartje in deze gekke covid tijden.

Zit er een leuk kaartje voor jou bij? Laat mij dit voor je verzorgen!!

De Valentijnskaarten kunnen tot 10 februari besteld worden. Vrijdag 11 februari 2022 worden alle kaarten verzonden. Neem een kijkje op mijn site hoe het in zijn werk gaat.

Na Valentijnsdag komen er andere producten op de site, ook met handgemaakte ontwerpen. Setjes ansichtkaarten, posters. En voor de zakelijke markt menukaarten, cadeaubonnen, ansichtkaarten e.d.